Driessen accountants voor uw administratie Logo driessen accountants en adviseurs

 het Register Belastingadviseurs
Nederlandse Beroepsorganisatie van accountants
Yuki, waar ondernemers en
accountants het samen doen
Onze diensten

U kunt bij ons terecht voor een scala aan accountantswerkzaamheden. Hierbij verzorgen wij een maandelijkse rapportage, zodat u het hele jaar door goed op de hoogte bent van de cijfers van uw organisatie. Hieronder geven wij een overzicht van onze meest voorkomende diensten. Naast onderstaande diensten leveren wij ook maatwerk, afgestemd op uw wensen.

Accountancy
Onze accountancy werkzaamheden zijn erop gericht u meer grip op uw organisatie te geven. Wij zien toe op de juiste toepassing van wet- en regelgeving en verzorgen de financiële verantwoording van uw organisatie. Dit doen wij door het:

  • samenstellen van jaarrekeningen;
  • verzorgen van tussentijdse cijfers;
  • opstellen van begrotingen.

Administraties
Door uw administratie(s) aan ons uit te besteden, bespaart u tijd en wint u aan controle en overzicht.

Cloud software

Wij maken onder meer gebruik van de online software van Yuki. U hoeft alleen uw facturen digitaal aan te leveren. Dit kan door de facturen te scannen, mailen of een foto te sturen via een app. Verkoopfacturen kunt u maken in de software en direct mailen naar uw klanten. De af- en bijschrijvingen van uw bankrekening worden automatisch verwerkt in de administratie dankzij de koppeling met uw bank.

Enkele voordelen voor u:

  • altijd en overal online inzicht in uw actuele cijfers;
  • minder tijd kwijt aan uw boekhouding;
  • continuïteit van uw administratie;
  • uitgebreide koppelingsmogelijkheden met bestaande software.

Prognoses en analyses

Prognoses en trendanalyses maken wij voor u met de software van Visionplanner. Dit doen wij door de actuele cijfers uit uw online administratie te koppelen aan Visionplanner. Hiermee heeft u direct zicht op waar uw organisatie over een paar maanden staat.

Belastingadvies
Met belastingadvies voorkomt u dat u meer belasting betaalt dan nodig is. Wij adviseren u graag over de meest complexe fiscale vraagstukken. Ook kunt u uw belastingaangifte door ons laten uitvoeren.

Bedrijfsadviezen
Wij geven bedrijfsadvies bij bijvoorbeeld: bedrijfsoverdracht, het starten van een onderneming, de keuze van een ondernemingsvorm of het omzetten van een eenmanszaak naar een B.V.

Ondersteuning bij kredietaanvraag
Krediet aanvragen bij een bank gaat tegenwoordig niet meer zo gemakkelijk. Een goed onderbouwde aanvraag is dan ook erg belangrijk. Wij helpen u bij de cijfermatige onderbouwing van uw kredietaanvraag. Vervolgens leveren we de gegevens bij de bank aan in een rapportage die aansluit op het interne beoordelingsproces van de bank. Hierdoor kan de bank uw kredietwaardigheid sneller en beter beoordelen.

 
VISIE
Wij zijn ervan overtuigd dat het niet alleen gaat om cijfers en regels. Onze persoonlijke benadering en gerichte advisering zijn minstens net zo belangrijk.
 
 
  Jan van Nassaustraat 21, 2596 BL 's-Gravenhage        Tel: 070 3283954