Driessen accountants voor uw administratie Logo driessen accountants en adviseurs

 het Register Belastingadviseurs
Nederlandse Beroepsorganisatie van accountants
Yuki, waar ondernemers en
accountants het samen doen
Contact

Driessen Accountants & Adviseurs:

Jan van Nassaustraat 21
2596BL 's-Gravenhage
Telefoon: 070 3283954
Fax: 070 3282014
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Website: www.driessenaccountants.nl

 
Routebeschrijving

Klik hier voor een route kaart of om een routeplanning te maken

Met het openbaar vervoer
De Jan van Nassaustraat is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Neem vanaf Den Haag Centraal Station tram 1 of tram 9 (halte Javastraat). Loop over de brug, de derde straat rechts is de Jan van Nassaustraat.

Met de auto
Vanuit de richting Amsterdam (A4)
U volgt de richting Den Haag. De A4 blijven volgen tot aan het Prins Claus Plein. Hier neemt u de A12 richting Den Haag. De A12 gaat over in de Utrechtse baan. Ga aan het eind van deze weg bij de T-splitsing en de verkeerslichten linksaf. U rijdt op de Zuid-Hollandlaan. Direct bij de volgende verkeerslichten rechtsaf. U bevindt zich nu op de Raamweg. Bij de tweede verkeerslichten gaat u rechtsaf. U bevindt zich op de Wassenaarseweg. Bij de eerstvolgende verkeerslichten gaat u rechtsaf. U bent nu in de Jan van Nassaustraat.

Vanuit de richting Amsterdam/Leiden (A44)
U volgt de richting Den Haag. De A44 blijven volgen tot aan de verkeerslichten/kruising Benoordenhoutseweg - van Alkemadelaan. Hier gaat u rechtsaf de van Alkemadelaan op, richting Scheveningen. Bij de eerste verkeerslichten gaat u linksaf. U bevindt zich op de Wassenaarseweg. Bij de tweede verkeerslichten (voetgangersverkeerslicht niet meegerekend) gaat u linksaf. U bent nu in de Jan van Nassaustraat.

Vanuit de richting Utrecht (A12)
U volgt de richting Den Haag. Bij het Prins Claus Plein gaat de A12 over in de Utrechtse baan. Ga aan het eind van deze weg bij de T-splitsing en de verkeerslichten linksaf. U rijdt op de Zuid-Hollandlaan. Direct bij de volgende verkeerslichten rechtsaf. U bevindt zich nu op de Raamweg. Bij de tweede verkeerslichten gaat u rechtsaf. U bevindt zich op de Wassenaarseweg. Bij de eerstvolgende verkeerslichten gaat u rechtsaf. U bent nu in de Jan van Nassaustraat.

Vanuit de richting Rotterdam (A13)
U volgt de richting Den Haag. De A13 blijven volgen tot aan het Prins Claus Plein. Hier neemt u de A12 richting Den Haag. De A12 gaat over in de Utrechtse baan. Ga aan het eind van deze weg bij de T-splitsing en de verkeerslichten linksaf. U rijdt op de Zuid-Hollandlaan. Direct bij de volgende verkeerslichten rechtsaf. U bevindt zich nu op de Raamweg. Bij de tweede verkeerslichten gaat u rechtsaf. U bevindt zich op de Wassenaarseweg. Bij de eerstvolgende verkeerslichten gaat u rechtsaf. U bent nu in de Jan van Nassaustraat.

Parkeergelegenheid
In de directe omgeving van de Jan van Nassaustraat kunt u eenvoudig parkeren. Natuurlijk kunt u gebruik maken van onze bezoekerspas.

 
VISIE
Wij zijn ervan overtuigd dat het niet alleen gaat om cijfers en regels. Onze persoonlijke benadering en gerichte advisering zijn minstens net zo belangrijk.
 
 
  Jan van Nassaustraat 21, 2596 BL 's-Gravenhage        Tel: 070 3283954